Bemærk! Hvis du allerede benytter Unilogin er denne vejledning ikke relevant. Så har du allerede adgang til alle de data din Unilogin konto har adgang til. Hvis du har en almindelig API konto der benytter brugernavn og password, og ønsker du at omdanne denne til en Unilogin baseret konto, så følg denne vejledning.Tilknyt Unilogin konto

Start med at logge ind med en API bruger. Naviger herefter til Brugeroplysninger.

Bemærk! I bunden af siden skal der være to knapper (Nyt kodeord og Tilknyt konto). Hvis disse to knapper ikke er der, benytter du allerede en Unilogin konto.

Knik på knappen Tilknyt konto.Vælg Start.Log ind med din Unilogin konto.Din lokale bruger er nu konverteret til en Unilogin konto. For fremtiden skal du benytte Unilogin når du logger ind på API'et.De to knapper i bunden af siden er nu forsvundet.Når du genererer API nøgler vil du nu have mulighed for at vælge mellem en normal nøgle der giver adgang til åbne data, eller en nøgle baseret på dit Unilogin, der også vil give adgang til lukkede data.

Bemærk! Du vil kun blive tilbudt at generere nøgler baseret på dit Unilogin, hvis din konto har adgang til lukkede data. Hvis det er en almindelig Unilogin konto du har tilknyttet, vil du ikke blive givet denne mulighed.